Om fodterapeut2022-08-11T09:02:21+00:00

Fodterapeut nær Sorø

Fodterapeut Glumsø, Sorø, Næstved, 4 blå dots ikoner

Danske fodterapeuter har haft autorisation i mere end 40 år. Autorisationen er en blåstempling og din garanti for kvalitet, høje faglige kompetencer og hygiejnestandard.

Går du til en fodterapeut, kan du få behandlet alle fodlidelser, der ikke indebærer kirurgi. Du får en fodanalyse, der kan fortælle dig, hvordan dine fødder har det. Du får behandlet dine fødder og negle, så de lindres for generende tilstande såsom hård hud, ligtorne, vorter, neglelidelser og meget mere. Fodterapeuter er desuden specialister i indlæg og aflastninger, der fremstilles specielt til dine fødder på baggrund af en fod- og ganganalyse. Indlæggene kan forebygge fodproblemer og lindre smerter i fødderne og andre dele af kroppen.

Hos fodterapeuten kan du også få gode råd til, hvad du skal kigge efter, når du vælger fodtøj, der lever op til dine fødders behov.

Fodterapeut Glumsø, Sorø, Næstved, person får fjernet hård hud

Endelig vil du få om en forebyggende samtale, hvor fodterapeuten fortæller dig, hvordan du selv kan pleje dine fødder hensigtsmæssigt.

Du kan kende statsautoriserede fodterapeuter på det ovale logo ’statsautoriseret fodterapeut’. Udover at være en garanti for høj behandlingskvalitet, er det også din garanti for, at fodterapeuten fører journal over din behandling og opbevarer den, som lovgivningen kræver det. Det er også en garanti for, at klinikken har rene rutiner i forbindelse med instrumenter, hænder og klinikken, så du ikke risikerer at blive smittet. Endelig er du garanteret mulighed for at klage til Patientombuddet og for at søge om erstatning fra Patientforsikringen.

Fodterapeut Glumsø, Sorø, Næstved, en bunke af såle
Fodterapeut Glumsø, Sorø, Næstved, person får klippet negle

Lidt om mig, din fodterapeut nær Sorø

Jeg er oprindelig fra Amager og flyttede til Glumsø i 2007.Jeg er uddannet SOSU-assistent og arbejdet som gruppeleder i 5 år på plejehjem på Amager.

Derefter tog jeg afsted som soldat for det Danske forsvar, i et år til Kosovo. Efter Kosovo, blev jeg ansat som sælger af et dansk firma, der sendt mig til Bosnien, hvor jeg hjalp med at drive en butik i en Græsk/Portugisisks militærlejre, der var jeg i 1 ½ år, hvor jeg tog hjem og uddannet mig til fodterapeut.

Jeg er uddannet som fodterapeut fra skolen i København i 2006.

Åbnede klinikken i Glumsø i 2007, efter et 1års vikariat i København

Fodterapeut Glumsø, Sorø, Næstved, selvportræt af Jim Mandrup